Sunday, 1 May 2011

K0leksi Novel Ramlee Awang Murshid

Assalamualaikum... Salam Sejahtera..

Saje je ni nak tunjuk koleksi yg ade..
(sebenarnya excited sbb dah ade kabel nak transfer gambo dari kamera)
Gambo ni dah lama diambil tapi disebabkan kabel hilang, rosak program.. hehe


 Ni semua yg keluaran Alaf 21 je. Yg keluaran lain xdapat dibeli.
Haa.. Ada 17 biji semuanya..
(sebut dengan nada "dragon ball ada 7 biji semuanya")
Ekceli 18 sebenarnya.. 
Masa gambo ni diambil baru perasan 1 biji telah lesap dari simpanan..
Huhuhu... sedihnye..

 Inilah novel yg dah lesap tu. Satu Janji.
Ni novel RAM yg pertama yg dibaca..
Macam mana boleh lesap ni.. Rasanya xde bagi sesiapa pun pinjam..

--- huhu nak pergi cari sekarang jugak---



9 comments:

aisya said...

same la kite... yg alaf21 sume ade.. yg lain tu pinjam kat library je.. =)

ismiladyjaja said...

aha... yg alaf21 senang dapat walaupun yg lama punyer... yg lain xpernah jmp pun.. ok la kan wlupun pnjm kat library. x payah pulangkan. tapi kena denda sikit la kan. (huhu pandai2 jer ajar owg wat jahat)

SnowQueen said...

wowwww...peminat novel RAM jugak neh... :)))))

zana said...

wah..minat yg sma rupanya kite2 nie..huhu i like...saya punya baru half...betul2 publicatons mg susah gila nk cari skrg..ntah ada lagi ke tak...

ismiladyjaja said...

yea!! kumpul kwn2 minat RAM... hehe

mela said...

saya pun ada semua koleksi RAM..kecuali sebuah ja..iaitu satu janji..novel dia masa di awal penulisan.Semua novel pun berbalut...

ismiladyjaja said...

Satu Janji ni novel RAM yg paling ringan jalan cerita nye.. tapi ni mmg frust la sbb hilang. huhuhu... :(

kyra_G said...

mak aiii..??? byk nyer novel..kyra pn da lma xbca novel n xtaw novel pew y best da..

ismiladyjaja said...

ni sume yg ramlee awang murshid je. yg len x byk sgt. klu yg cintan cintun plg byk pn aina emir kot.