Monday, 20 August 2012

Ohoho... Balik Kampong..

Assalamualaikum.... ^__^
Yeah! Cuti Raya LULUS!
So, dapat la balik kampong beraya ngan family...
(Dah raya kedua baru nak post pasal balik kampung)

Semangat aku ngan Cik Teratai berkemas..
Balik berdua tapi kete penuh macam balik berempat.. 
Aku yg x pernah bangun sahur tetibe bersahur ari tu. 
Menu Sosej Goreng & Nescafe Susu Kaw.
Nak Jalan jauh la katakan. 

Lepas masukkan barang dalam kete, siap sedia nak balik.
Salam2 ngan Anak Sipot & White Dear's Owner.
Sayu je tengok muka diorang. Diorang keje time raye.
 Cepat2 jalan sebelum ade yg menangis kat situ.

Tengok jam baru 6.15am , singgah dulu kat hospital 
Jumpa Mort yang belum habis shift malam.
Salam2 pastu terus gerak.

Seremban to Taiping
Rase cepat je sampai. Bertuah ade co-pilot macam Cik Teratai.
Sembang tanpa henti sampai x terasa penat langsung.
Jeng... Jeng.. Jeng...


Nampak je signboard makin laju aku drive... ngeh3.
Akhirnya dalam lingkungan 11.30am kitorang pon sampai...
Alhamdulillah...




2 comments:

Orkid awek said...

Alhamdulillah..selamat..:)

Aida Omar said...

Wah jaja dah konpiden drive dah eh.. bagus2. hehe.. jauh jugak tu tapi pasal berborak tak sedar kan.. Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin jaja :)