Sunday, 26 May 2013

Beg Galas Cap Hospital

Assalamualaikum...
Baru2 ni hospital tempat aku bekeje telah mengadakan sambutan 
Nurses day & Labour Day

Walaupun lebih kepada Nurses Day tapi kite layankan aje lah ye..

Pada awalnya hanya Nurses aje diberikan beg berlogo hospital,
Tup tup ttbe je beg tu diedarkan juga kepada staf2 lain yg bukan Nurses.
Dah orang dah bagi kite amik je la. 
 Nak dijadikan cerita, 3 ketul ni pulak yg bekeje time tu..
Apa lagi, sesi photoshoot pn bemulalah..
Haruslah ada Teratai, Mort & Emon (Namo timangan den kat sepital).. hehe..
Dua orang KB ----> Friends Forever la katakan..
Pandangan sisi pulak...
Bak kata Mort & Teratai,
"Emon macam orang nak terbang je gayanya.." haha..
 Pandangan belakang..
Kami gunakan peribahasa yg xde kena mengena:
"Gajah sama gajah bergaduh pelanduk mati di tengah2"
Maka pelanduk itu x lain x bukan si Teratai lah! hahaha..

kitorang hepi je time ni.. 
takde angin takde ribut 
terdengarlah mulut2 puaka yg mengatakan 
kitorang bergambo mcm budak terencat akal.. 
Wat derrr???? 
Jelez letew..
Semoga Allah ampunkan beliau...

*Ape2 pun, peristiwa ni dah menjadi kenangan manis utk kami ok... ^___^



2 comments:

Siti Nur Amirah said...

mcm best sgt je kje..tgk sebaya je..;')

Lady Jaja said...

boleh la... ade turun naik.. huhu