Tuesday, 12 June 2012

Cobaan Pertama

Assalamualaikum.... Hai....
Ni ha nak cite tentang cobaan pertama...
Cobaan tentang ape?

Takde la ape sangat..
Jz cobaan pertama drive kete jauh skit..
Kejadian 3 bulan lepas..
Mase tu Cik Tam (My Bibah) baru berusia lebih kurang 2 bulan.. 
Aku pulak pemegang lesen sah dah 4 tahun tapi x pernah drive walaupun sekali.
Adakah anda percaya? Pecayalah....

Tempat pertama  drive jauh sikit adalah Port Dickson. Tak la jauh sangat dari seremban kan..
Setelah mendapat sokongan moral dari Anak Sipot, White Dear's Owner dan Teratai kitorang pon bergerak la kesana.
Sebelum bertolak, sila warm up dlu ye... 
Dah sampai... mulakan sesi fotografi..

Tengok brader2 mancing ikan. Tapi kitorang sebok bergambo la plak.
(Sebab tu brader tu x dapek sekor ikan pon... haha)
Gambo brader xdapat disiarkan sbb xde pon..

Aku yg berdiri paling kiri n paling kecik tu.. 
Caye x? ermm.. terpulang la nak caye ke x...

Last skali, sebelum balik bergambo lu ngan Cik Tam
No kete adalah rahsia ye kawan2.. hahahaha...
Mase on de way balik tu, xdapek control tahap kemengantukan..
kete dah terhuyung hayang kekiri kekanan..
So, White Dear's Owner terpaksa amik alih.
Kesimpulannya... 
Berjaya drive pergi ke PD tapi x berjaya drive balik ke seremban. hehehe.. ^__^

2 comments:

Aida Omar said...

wah jaja berjalan sakan eh? akhirnya setelah 4 tahun tak bawak kereta berjaya juga bawak sejauh itu eh.. tahniah2 :)

Lady Jaja said...

tu la.... mmg x sangka... haha